Over mij

Een levensgenieter met een passie voor koken

Lekker eten & drinken zit in onze cultuur. We vieren onze verjaardagen, feestgelegenheden, Pasen, Kerst of Nieuwjaar graag met een lekker hapje en drankje.

Wie is Bart?
Ik ben een jonge dertiger met een passie voor koken en eten. De laatste 10 jaar heb ik samen met mijn vrouw talloze zaken van verschillend niveau bezocht. Dit heeft mij geholpen om mijn smaakpallet te verrijken en om te leren genieten van zowel een goede klassieker als een gesofisticeerd gerecht.

Wanneer begon je dan te koken?
In mijn vroege twintiger jaren zocht ik als student een job om een centje bij te verdienen. Een job in de keuken van een restaurant zag ik wel zitten. Ik zocht een job als afwasser om me daarna te kunnen opwerken als keukenhulp, maar had geluk. In een restaurant in Bree zochten ze iemand voor in de keuken en ik mocht direct in de koude keuken beginnen. Hier leerde ik enorm snel zeer veel bij. Na een tijdje kreeg ik de kans om ook af en toe te helpen met de warme gerechten. Dit wakkerde mijn interesses verder aan om zelf in de keuken te experimenteren. Uiteindelijk ben ik na mijn studies als flexijob gebleven als kok naast de chef (althans in het weekend).

Ben je door de week dan ook bezig met eten?
Door de week hou ik me vooral bezig met IT-gerelateerde uitdagingen als manager voor een multinational. De afwisseling tussen enerzijds de mentale inspanningen door de week en anderzijds de fysieke inspanning in het weekend zijn voor mij een perfect balans en geven mij enorm veel energie.

Waarom dan specifiek BART-Ribs?
Het antwoord hierop moet je niet te ver zoeken, ik eet zelf gewoon heel graag ribbetjes. In combinatie met de passie voor het koken kom je dan bij het concept BART-Ribs. Kwalitatieve en smaakvolle ribbetjes die Botermals zijn, Afgelakt worden, een Rokerige smaak hebben en Traag worden gegaard.

Meer weten of opmerkingen?
Heb je vragen of opmerkingen omtrent producten, ben je niet helemaal tevreden of heb je suggesties, aarzel dan zeker niet mij te contacteren. Feedback is altijd welkom, zowel lovend als opbouwend. :)